Flyer Algemeen: meedoen met het Nationaal Schoolontbijt

Download hier de flyer

Deze flyer kan door bijvoorbeeld het JOGG, Gezonde school, Beleidsadviseurs voor onderwijs, gezonde voeding en bakkers verspreid worden. Ook mag deze gebruikt worden op social media.

Flyer Burgemeestersontbijt: meedoen met het Nationaal Schoolontbijt

Download hier de flyer

Deze flyer kan door bijvoorbeeld het JOGG, Gezonde school, Beleidsadviseurs voor onderwijs, gezonde voeding verspreid worden. Ook mag deze gebruikt worden op social media.

Social post Gemeente

Download hier de afbeelding voor social media

Voorbeeld tekst:

Een gezond ontbijt is een goed begin van de dag. En jong geleerd is oud gedaan! Daarom doet onze gemeente mee met het Burgemeestersontbijt op <datum van meedoen>. Burgemeester [Naam] gaat dan samen met [een schoolklas / klas x van school y] aan tafel in [plek van het ontbijt]. Het ontbijt wordt verzorgd door het @Nationaalschoolontbijt samen met bakker [naam bakker]. We kijken uit naar een lekkere, gezonde en leerzame ochtend!  

#burgemeestersontbijt #GezondOntbijten #NationaalSchoolontbijt #DFW

Social post gemeente

Download hier de afbeelding voor social media

Voorbeeld tekst:

Als gemeente vinden we gezond ontbijten heel belangrijk. Een goed begin van de dag is het halve werk! Daarom doen we mee met het Burgemeestersontbijt op <datum van meedoen>. Eén schoolklas mag op die dag samen met de burgemeester ontbijten. Het ontbijtpakket wordt verzorgd door @Nationaalschoolontbijt.

Zet jouw school zich ook in voor een gezond ontbijt voor iedereen? Doe dan mee met het Nationaal Schoolontbijt in november! Meer dan 2000 scholen door het hele land doen dan mee. Aanmelden kan nog tot 22 september via www.nationaalschoolontbijt.nl.

#burgemeestersontbijt #GezondOntbijten #NationaalSchoolontbijt #Kinderen #DFW

Social post gemeente

Download hier de afbeelding voor social media

Voorbeeld tekst:

Weet jij wat een gezond ontbijt is? Als gemeente vinden we het belangrijk dat iedereen een goed begin van de dag heeft. Met een lekker en gezond ontbijt. Daarom doen we mee met het Burgemeestersontbijt! Op <dag van meedoen> gaat een schoolklas aan tafel met de burgemeester. Een gezellige, leuke en leerzame manier om te ervaren hoe je je dag het beste begint. Een mooi initiatief van @nationaalschoolontbijt in samenwerking met lokale bakkers!

#burgemeestersontbijt #GezondOntbijten #NationaalSchoolontbijt #kinderen #DFW

Frame social post

Download hier het frame

Leeg frame voor een foto van het Burgemeestersontbijt in uw gemeente.