Doe mee aan het Burgemeestersontbijt en maak het verschil!

Wij nodigen alle gemeenten uit om deel te nemen aan het jaarlijkse Burgemeestersontbijt. Om zo samen te werken aan het realiseren van onze droom: “Alle kinderen in Nederland ontbijten elke dag gezond, waardoor hun welzijn en gezondheid verbetert.” Dit evenement biedt een unieke kans voor burgemeesters om samen met basisschoolleerlingen het belang van een gezond ontbijt te vieren en te promoten.

Waarom deelnemen? Het Burgemeestersontbijt is een geweldige gelegenheid om in contact te komen met jonge inwoners, het goede voorbeeld te geven en het bewustzijn over gezonde voeding te vergroten. Je deelname helpt ons om dit waardevolle initiatief voort te zetten en verder te ontwikkelen.

Steun het Burgemeestersontbijt met een donatie om het evenement mogelijk te maken en de impact te vergroten, vragen wij je steun in de vorm van een donatie. Wij zorgen voor de middelen om het evenement tot een succes te maken. Jullie zorgen voor het uitdragen van het belang van een gezond ontbijt. Je kunt hiervoor kiezen uit drie donatieopties:

€ 75 basis dekking van de kosten

  • Een donatie van € 75 helpt ons bij het dekken van de basis kosten voor het organiseren van het Burgemeestersontbijt.
  • Impact: je steun zorgt ervoor dat alle deelnemende kinderen kunnen genieten van een gezond en voedzaam ontbijt.

€ 150 dekking van kosten en bijdrage lesmateriaal

  • Met een donatie van € 150 draag je bij aan de kosten voor het ontbijt en de ontwikkeling van educatief lesmateriaal.
  • Impact: Naast het ontbijt, helpt uw bijdrage bij het creëren van waardevol lesmateriaal dat het belang van een gezond ontbijt onderstreept en aandacht vraagt voor gezonde eetgewoonten. Deze vindt je op www.ontbijtaandebasis.nl
  • Versierpakket: Voor je gulle bijdrage ontvang je een versierpakket om de ochtend van het Burgemeestersontbijt extra feestelijk aan te kleden.

Open donatie, eigen invulling

  • Doneer een bedrag naar keuze en draag bij aan het succes van het Burgemeestersontbijt.
  • Impact: je bijdrage helpt ons bij het dekken van diverse kosten en het verbeteren van het evenement.
  • Versierpakket: Bij donaties van meer dan € 150 ontvangt de gemeente automatisch een versierpakket om de ochtend van het Burgemeestersontbijt extra feestelijk aan te kleden.

De donatie kun je overmaken op IBAN: NL05RABO0323280110, t.a.v. Nationaal Schoolontbijt, o.v.v. Donatie Burgemeestersontbijt – [gemeente naam]. Wanneer de donatie wordt aangegeven in het account van de gemeente, versturen we automatisch het versierpakket bij donaties van meer van € 150.

In de week volgend op het Burgemeestersontbijt ontvang je ook een betaalbewijs van de donatie.

Dank je voor je steun! Je bijdrage is van onschatbare waarde en helpt ons om van het Burgemeestersontbijt een succes te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met de gemeentes van Nederland dit belangrijke initiatief te vieren.

Heb je vragen of wilt je meer informatie? Neem dan contact met ons op via hallo@burgemeestersontbijt.nl.